The Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Horde PvE guild, Twinstar realm Ares

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Share

[PRIJATY] Sharmax,Axcell-Shadow priest

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Čaky

Počet příspěvků : 2

[PRIJATY] Sharmax,Axcell-Shadow priest Empty
PříspěvekPředmět: [PRIJATY] Sharmax,Axcell-Shadow priest   [PRIJATY] Sharmax,Axcell-Shadow priest I_icon_minitimeSun Sep 02, 2012 4:11 pm

Hracia postava
Nick: Sharmax,Axcell
Rasa: Undead,Blood Elf asi
Class: Priest
Talenty: Shadow,Discipline
Profesie: Možno Tailoring,Ench
Alti: Ešte neviem
WoW a ty
Ako dlho hráš WoW?
Od minulého roka (Júl) na TBC-Ares,potom som hral ešte na Anthórii(WOTLK),tiež za Shadow prajta,ale nabavilo ma to.
Skúsenosti s TBC?
No síce som hral,len na starom Aresi,ale za to furt.Pozrel som sa až po Zul Aman,bohužial do BT a SWP som sa ani nepozrel.
Predchádzajúce guildy a dôvod odchodu z nich?
SA:To som bol s nimi len ten Zul Aman a potom sa tiež rozpadli Very Happy,The Guild:Od Októbra sa mi tak zdá až po rozpad :(Strašne mi všetci chýbate...Swanye,Werbov,Ormquetonust,Sakratus-ten šiel dakedy všetkým na nervy Very Happy ,ale aj tak som ho mal rád,ty Nemámkedy,a všetci ostatní Wink ...dúfam že ešte prídu niekedy hrať
Real life - život tam vonku
Meno: Martin
Vek: zajtrá 21 cheers
Foto:Neskôr kľudne nahodím,alebo dám svoj FB
Pár slov o sebe:Minulý rok som skončil gymnázium,teraz som na úrade práce,ale robím v Nay-elektrodome ako manipulant-Absolventská prax+dohoda,neviem však ako to bude s raid time,kedže som povädšine až do 8mej v robote,ale možno sa to čoskoro zmení.Inak moje záľuby sú šport,hudba(Reggae,DnB,Dubstep),The Gaimz Very Happy a pijatika s kamošmi Very Happy.Do blízkej budúcnosti rozmýšlam o VŠ.
Návrat nahoru Goto down

[PRIJATY] Sharmax,Axcell-Shadow priest

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Guild :: Veřejné forum :: Přihlášky :: Vyrešené-