The Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Horde PvE guild, Twinstar realm Ares

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Share

[PRIJATY] Creative / Lays - Enha shami

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Lays

Počet příspěvků : 1

[PRIJATY] Creative / Lays - Enha shami  Empty
PříspěvekPředmět: [PRIJATY] Creative / Lays - Enha shami    [PRIJATY] Creative / Lays - Enha shami  I_icon_minitimeWed Sep 05, 2012 7:26 am

jen tak jeste uvodem nez zacnu samotnou prihlasku.. chtel sem svij TBC nick, ale nekdo uz je tak reglej, ale nemam problem vyuzivat nick Lays..to je zas muj wotlk nick Very Happy tak a ted k prihlasce..

Postava
Nick: Lays / Creative (podle "zabranosti" nicku)
Rasa: Orc
Class: Shaman
Talenty: Enha-resto / offspec - resto
Profesie: LW / skin (s příchodem SWP LW / ENG)
Screen UI: http://www.2i.cz/c2e00d27f4 uznávám Blizz UI + omen3, recount, metahud, shamans friend, DBM, cartographer..
Alti: neplanuju

WoW a ty:
Jak dlouho hraješ WoW?:
Teď to budou tak tři roky. Zacínal sem tehdy jeste na TBC Anatheme, kde sem pusobyl jako tauren shaman s 2h WF bugheraldem (páč WF nemělo tehdy opraven interní CD 2sec ). Potom server prešel na WotLK a já se přizpůsobil. Tam jsem pomahal gilde The Destroyers (Anatheme horde legend gild) znovu na nohy, protože kotel lidí bojkotovalo datadisk a zbylo pár lidí co se pořád drželi a nakonec z5 na vrchol..
Potom můj komp jaksi nestíhal už to velký raidování, tak sem s tim na chvili seknul..Chvili na to se zacala spolužačka (kterou sem do toho uvrtal já) chvástat jak dobrýho ma shamana na alianci na Insomnii. Tak jelikož mi to moje ješitnost nedovolila jinak, začal sem expit, abych jí ukázal kdo je tu pán Very Happy.
Aktuálně sem tam hraju na Phobosu za postavu Lays (mage 80) a za 1lvl twinka MUTANTE a střídám to s Insomnii za stále jedinnou 70tku co tam mam a to Enha shamanku Creative http://armory.mystiq.org/insomnia/index.php?searchType=profile&character=Creative&realm=Insomnia (všecky chary aktuálně u ali, ale je mi celkem fuk za co kdo hraje takzže konvert k hordě nebude problém)

Skúsenosti s TBC?
Tak zkušenosti s TBC. U mě je to nejhranější datadisk. Aktualně sem v gilde na Insomnii TOP gild Enha shami. ENHA Class Leader, Raid leader, taktiky kromě SWP (gildovně na SWP jestě nemáme po "velkém odchodu" kdy topový hrači sšli do jinejch lepších gild a teprv ted sme od ledna z5 na nohou a drtime HS a BT znova jak se jen da.. mimochodem v dobe velkého odchodu byla gilda progressove na 5 miste u ali) mam vrytý do paměti. PvE je můj život dalo by se řict.. PvP pouze zpestření.

Předešlý gildy a důvody odchodu?
Na Aresu sem nikdy nepusobil a celkově sem nikdy neměl důvody opouštět dobrý gildy.

Real life
Meno: Tomáš
Věk: 21
Foto: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391524_3636331026365_1313814965_n.jpg
Pár slov o sebe: DnB, dubstep, tekno poslouchajici nolifer s cca 1,3m dlouhejma vlasama Very Happy srdcem shaman. Téměř abstinent pokuřující trávu. Pracuju jako skladník, jinak bych měl bejt sklářskej technolog podle školy co mam Wink. Nerad píšu s diakritikou, takže tu určitě někde v textu bude nějakej haček a čárka chybet Very Happy .. A jinak na závěr, pořádně nvm jak moc budu / nebudu aktivní, páč práce zabere dost casu a pak TOPováni dmg a vedení raidu pořád nekdo musí zvládat na Insomnii v gilde, sice se bezemě obejdou, ale moje pomoc tam je pořád jaksi nedocenitelná Very Happy
Návrat nahoru Goto down

[PRIJATY] Creative / Lays - Enha shami

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
The Guild :: Veřejné forum :: Přihlášky :: Vyrešené-