The Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Horde PvE guild, Twinstar realm Ares

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Share

[PRIJATY]Slayerized - Warrior

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Navygirl

Počet příspěvků : 2

[PRIJATY]Slayerized - Warrior Empty
PříspěvekPředmět: [PRIJATY]Slayerized - Warrior   [PRIJATY]Slayerized - Warrior I_icon_minitimeSun Nov 04, 2012 10:02 pm

Hracia postava : Slayerized Warrior
Nick: Slayerized
Rasa: Undead
Class: Warrior
Talenty: Primárne Protect
Profesie: Mining, BS / časom ENG,JWL
Screen UI: Mám iba UI paladina, keďže som preinštaluvával wowko, ale po pripomienke nemám problém s postnutím.
Alti: Neplánujem

WoW a ty Hrám WoW 5 rokov, vždy TBC. Pôsobil som dlho na Narniase v guilde GoD a TaP, mám odraidované všetko, odwipované od Karazhanu až po SWP. Primárne hrám Warriora, no na starom arese som hral Holy paladin Navygirl - 4/5 T5 holadin.
Ako dlho hráš WoW? 5 rokov
Skúsenosti s TBC? Všetko full clear. Rank 1 v dvojkách na AT TBC.
Predchádzajúce guildy a dôvod odchodu z nich? GoD - rozpadli sa

Real life - život tam vonku Chodím na gympel, jazdím hardcore freeride. Mám slečnu a nebaví ma život. Počúvam prevažne trash metal, neznášam dubstep.. lebo dubstep je sračka !
Meno: Leonard
Vek: 17
Foto: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/5689_100556303289657_3283166_n.jpg (naľavo)
Pár slov o sebe: Rád by som si zahral so skupinou dobrých rozumných ľudí, ktorý to na raidoch hrotia do detailov. Určite nepohrdnem dobrým chlastom, aj keď sa ho snažím obmedzovať. Po skončení gymplu by som chcel študovať pedagogiku a to konkrétne dejepis a slovenčinu.

To je o mne asi všetko. Peace !
Návrat nahoru Goto down

[PRIJATY]Slayerized - Warrior

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1

Similar topics

-
» [PRIJATY]Lizz-warrior
» [PRIJATY]Draxx - Warrior
» [PRIJATY] Brusan - warrior
» [PRIJATY]Warrior-Lukrecius
» [PRIJATY]Shadoow - Warrior