The Guild
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Horde PvE guild, Twinstar realm Ares

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Share

[PRIJATY]Worx - Ele Shaman

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Worx

Počet příspěvků : 2
Vek : 35
Umístění : Lučenec

[PRIJATY]Worx - Ele Shaman Empty
PříspěvekPředmět: [PRIJATY]Worx - Ele Shaman   [PRIJATY]Worx - Ele Shaman I_icon_minitimeSun Dec 09, 2012 5:02 pm

Hracia postava
Nick: Worx
Rasa: Orc
Class: Shaman
Talenty: Elemental
Profesie: LW/Skin
Screen UI: -
Alti: -

WoW a ty
Ako dlho hráš WoW? 6-7 rokov
Skúsenosti s TBC? S TBC len okrajové, práve preto sa na TBC veľmi teším pretože som naplno odohral všetky datadisky wowka mimo TBC. Bol som v každom TBC raide viem kde je aký boss, bol som aj vo vštkých dungeonoch, poznám kde sa ktorá repka robí, kde aký prequest treba, viem teoreticky čo ktorý bossovia robia ale proste som pravý progress na TBC nezažil.
Predchádzajúce guildy a dôvod odchodu z nich? -

Real life - život tam vonku
Meno: Ján
Vek: 23
Foto: Zatím foto nedám ak sa nenahneváte.
Pár slov o sebe: Niečo o mne ako osobe - myslím si o sebe že som mimoriadne kľudný človek a musí sa stať niečo vážne aby som vybuchol. Nemám rád keď na mňa niekto kričí ak na to nieje pádny dôvod. Tento rok sa budem ženiť, mám vlastné bývanie a som podnikateľ takže čas mám flexibilný a viem si ho zariadiť ako ja chcem. Deti nemám a stará má svoje povinnosti takže niesom nejak nadštandardne obmedzený ani rodinními povinnosťami. A teraz niečo o wow skúsenostiach. V prvom rade na rovinu poviem že som si dával prihlášku dnes aj do Synergy a to z dôvodu že dnes som začal hľadať guildu a vôbec neviem o nikom nič. Máte veľmi pekný web aj náborový topic ale nic viac neviem o Vás takže preto som si dal prihlášku aj ku nim a je pravda že boli proste vyžšie na fore TS preto je to ku nim najskôr. Takže ja som zatial rozhodnutý pre elemental shamana ale otvorený som classam lock, mage, hunter, feral druid - tank pretože tieto postavy som už hral na iných datadiskoch a dps hrám len ranged zásadne. Výber classy by som potom riešil ak by ste ma prijali podľa potreby pretože ako som spomínal TBC nepoznám a preto každú clasu budem študovať akoby na novo. Takže wowko som hral od vanilky na free serveroch som prešiel všetky raidy od MC po Naxx za huntera a warlocka. Potom som odišiel na ofik kde už samozrejme bol WOTLK (posun kvôli developerom free serverov) tam som prešiel od nového Naxxu až po ICC za Hutera a Arcane Maga. Potom som presedlal na feral tanka kde som zasa prešiel všetko od BWD až po DS samozrejme mnoho HC bossov padlo aj keď nemôžem povedať že všetci, popri tom som hral od Firelands aj ele shamana. Teraz v Pandarii som hral Feral druida stále dali sme s guildou Mogushan Vault a niečo aj z Heart of Fear ale bohužiaľ momentálne som sa z guildou rozlúčil s tým že sa pokúsim predať account na ofiku a už tam nechcem prísť. Dôvodom je že raidovanie na ofiku je úplne iné ako kedykoľvek predtým zmenili veci ktoré pre mňa boli dôležité a preto tam hrať nechcem. A preto som skúsil hry ako Aion, GW2, LA2 dokonca niekoľko free MMORPG ako ROM, Allods atd. zistil som však že nič sa wowku ani len z diaľky nepodobá. A vtedy som dostal perfektný nápad prečo neskúsiť to čo som jediné vo wowku neskúsil. Obrovské štastie som mal v tom že sa práve otvára Ares a tak nemusím prísť do už zabehnutého serveru ale môžem si to vyskúšať od začiatku. Verím že budem veľkým prínosom aj napriek tomu že TBC dokonale nepoznám ale človek získava skúsenosti stále. Niekedy sa zamýšlam že je priam desivé koľko toho o wowku viem.
Návrat nahoru Goto down

[PRIJATY]Worx - Ele Shaman

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1

Similar topics

-
» [PRIJATY]Vee - Shaman
» [PRIJATY]Heliak - Shaman
» [PRIJATY]Asantee - Shaman
» [PRIJATY] Shaidalor - Shaman
» [PRIJATY] Gorgys - Ele Shaman :)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru