Hracia postavaNick: Gornak
Rasa: Warlock
Class: Orc
Talenty: Affli (pve) / sl/sl (pvp) - talenty zatím testuji
Profesie: Jwc / Min / Cook / FA / Fish
Screen UI: -
Alti: -
WoW a tyAko dlho hráš WoW? Wow hraji od jeho začátku s přestávkami. Nejvíce času jsem strávil na Vanilla servrech. Zde to byl Old Kronos, kdy před jeho Wipe jsem se podíval i na WOTLK a CATA. Na Offi jsem se nikdy nepodíval - za hraní platím svím časem, peníze (měs. poplatky) cpu radši do jinejch koníčků a svého bytu.
Skúsenosti s TBC? Na TBC jsem celkem nováček a tedy hledám kolektiv, který by mě zasvětil do světa TBC. Z PvE mám zatím prolezlé nějaké ty 5many a v současné době farmím preQ a repky na klíče do HC dungeonů. Na TBC jsem si již nějaké ty Arenky a PvP vyzkoušel na jiných servrech. Znalost klas vcelku mám, až na Mage jsem si akivně zahrál už za všechny.
Predchádzajúce guildy a dôvod odchodu z nich? V současné době jsem v jedné malé gildě, ale poněkud se nudím. Hledám kolektiv kde je trochu živějš, větší zábava a dobrá atmosféra.
Real life - život tam vonkuMeno: Rostislav
Vek: 26 (1986), tenkrát pod mrakem Černobylu.
Foto: -
Pár slov o sebe: Pocházím ze západních čech. Jsem člověk v zaměstnání a ve volném čase chodím do fitka, do kina, na pivko, nebo sedím u PC. Doma mám dvě zvířátka - potkana a přítelkyni. ...